Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

donderdag 30 november 2017

Bijzonder Inloopconcert in het Kooster Ter Apel

Op zondag 10 december zal in Museum Klooster Ter Apel van 13:00 tot 16:00 voor het eerst de Gitaarmarathon plaatsvinden. Drie uur lang prachtige klassieke gitaarmuziek op een speciale locatie aangeboden door de Dutch Guitar Foundation i.s.m. Museum Klooster Ter Apel. Het concert is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs van Museum Klooster Ter Apel.

De Gitaarmarathon is een van de vele crowdfundingconcerten die de Dutch Guitar Foundation momenteel organiseert voor het 1st European Guitar Concert Conpetition&Festival festival dat eind januari plaats zal vinden in Groningen.



De gitaristen die op 10 december komen spelen zijn Sabrina Vlaskalic (hoofdvakdocente Prins Claus Conservatorium), Jorrit Douwes, Kristina O. Vårlid (winnares van het Grachtenfestival Concours 2017) en de gitaarstudenten van het Prins Claus Conservatorium te Groningen (afkomstig uit alle hoeken van de wereld, van Ter Apel t/m China).

De muziek varieert van Zuid-Amerikaans tot Spaans en zal uitgevoerd worden in.verschillende bezettingen van sologitaar tot kamermuziek. Daarnaast is er ook ruimte voor geïmproviseerde muziek.

Het wordt een fantastische middag vol muziek op een sfeervolle locatie! Komt u ook langs?

Meer info
Meer informatie over Dutch Guitar Foundation, de crowdfunding en hun festival: www.dutchguitarfoundation.com

Locatie: Museum Klooster Ter Apel, Kanunnikenkerk.
Tijden:  zondag 10 december van 13.00 - 16.00 uur
Kosten: De entree voor het concert is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor het Museum Klooster Ter Apel. ( voor entreeprijzen, zie www.kloosterterapel.nl, MK is geldig)

Bij het verlaten van het concert kunt u een vrijwillige bijdrage geven. Deze bijdrage zal gebruikt zal worden voor de crowdfunding campagne van de Dutsch Guitar Foundation. Publiek kan elk gewenst moment binnen komen om te luisteren